vioolbouwer-den-haag-002A

VERKOOP / VERHUUR

Katharina Meierott bouwt niet alleen nieuwe instrumenten, u kunt ook bij haar terecht voor het huren of kopen van kwalitatieve violen, alten en cello’s.

Nieuwbouw

De vele instrumenten die Katharina de afgelopen jaren heeft gebouwd, worden met veel plezier en in verschillende landen door professionele musici en amateurs bespeeld. Haar instrumenten zijn geïnspireerd door de talloze oude instrumenten die zij heeft gezien, bespeeld, gehoord, gerepareerd en gerestaureerd. Katharina bouwt verschillende modellen met een goede kwaliteit van hout en materiaal, dat speciaal voor elk afzonderlijk instrument is gekozen.

Verkoop

Bij Katharina vindt u een grote collectie aan oude en nieuwe violen, alten en cello’s uit verschillende landen, binnen en buiten Europa. De instrumenten zijn te verkrijgen in verschillende prijsklassen en voor zowel beginners en gevorderden. Elk instrument wordt persoonlijk afgesteld op een goede klank en met de juiste speeleigenschappen. Dat leidt tot het beste speelplezier.

Verhuur

Weet u nog niet zeker of u een instrument wilt kopen? Of zoekt u tijdelijk een instrument voor uw kind? Dan kunt u kiezen voor het huren van een van de geïmporteerde, handgemaakte en kwalitatief goede huurinstrumenten. Al deze instrumenten worden door Katharina gecontroleerd en speelklaar gemaakt. Als u later het huurinstrument of een ander instrument uit de ruime collectie aan verkoopinstrumenten wilt aanschaffen, dan wordt er zes maanden huur van het aankoopbedrag afgetrokken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het bouwen, huren of kopen van een instrument van Katharina Meierott? Neem dan vrijblijvend contact met haar op.