vioolbouwer-den-haag-002A

VERKOOP / VERHUUR

Katharina Meierott Vioolbouw heeft een grote collectie oude en nieuwe violen, alten en cello’s uit verschillende landen, binnen en buiten Europa voor verhuur en verkoop.

Verkoop

Katharina verkoopt prachtige instrumenten en geeft graag advies bij de aanschaf ervan. Ze stelt het instrument samen met u af op een goede klank en de juiste speeleigenschappen. Een instrument dat lekker speelt en mooi klinkt leidt tot het grootste speelplezier. In het atelier staan instrumenten voor beginners en gevorderden en zijn te koop in verschillende prijsklassen.

Nieuwbouw

Katharina kan de instrumenten ook bouwen. Ze maakt verschillende modellen met een hoge kwaliteit hout en kiest het materiaal voor elk instrument afzonderlijk. De door haar gebouwde instrumenten worden in verschillende landen door professionele musici en amateurs bespeeld.

Verhuur

Weet u nog niet zeker of u een instrument wilt kopen? Of zoekt u tijdelijk een instrument voor de viool- of cellolessen van uzelf of uw kind? Dan kunt u een instrument bij Katharina huren. Ze heeft een ruime collectie geïmporteerde, handgemaakte en kwalitatief hoogwaardig huurinstrumenten. Ze controleert het instrument en maakt het voor u speelklaar.

Mocht u het huurinstrument (of een ander instrument) willen aanschaffen, dan worden zes maanden huur van het aankoopbedrag afgetrokken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het kopen of huren van een instrument? Neem dan contact met op met Katharina.