vioolbouwer-den-haag-004

REPARATIE EN RESTAURATIE

Heeft u een instrument dat u wilt laten repareren of restaureren? Katharina Meierott is al 30 jaar gespecialiseerd in het herstellen van instrumenten. Dat doet ze in nauw contact met de klant.

Ze weet als geen ander hoe dierbaar een instrument is en hoe moeilijk het is om uit handen te geven. Ze repareert en restaureert het met de grootste zorg en betrekt u bij de reparatie en restauratie. Zij bespreekt en laat zien wat zij doet. Ze heeft oog voor detail en streeft naar perfectie.

Reacties van klanten

‘Het moet me van het hart: ik speel met zoveel plezier op de cello. Het instrument zingt zoals het nog nooit heeft gezongen! Heel hartelijk dank voor je inspanningen en interesse om het zo goed en zo mooi mogelijk te repareren.’ (Celine)

‘Heb vanochtend gespeeld en ik ben er heel erg blij mee! Cello ziet er prachtig uit, klinkt nog uitstekend en speelt heel lekker. Ik heb geen last meer van klapperende snaren of C-snaar die tegen de toets komt. Dank!’ (Joost)

‘Ik wou je even zeggen dat ik dankbaar ben dat je me zo prompt hebt willen helpen. Ben heel blij met je kam. Het spelen voelt nu eindelijk weer stabiel.’ (Anna)

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de reparatie of restauratie van uw instrument? Neem dan contact op met Katharina.